U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Jarenlange financiële ervaring heeft ertoe geleidt dat Riphagen Finance uw gehele financiële administratie op orde kan brengen/houden met een wakend oog op de kosten.

Hieronder vindt u een uitgebreide beschrijving van de diensten die wij binnen uw organisatie kunnen leveren.

 

Sinds 1988 actief in de financiële administratie bij verschillende bedrijven, van relatief klein tot multinationals is de administratie beheerd en op orde gehouden. De speerpunten van een efficiënte administratie moeten volgens liggen in het effectief investeren van de gemaakte kosten binnen het bedrijf en zorgen dat debiteuren zich aan de gemaakte afspraken houden. Mede door het gebruik van Excel als flexibele schil rondom de al bestaande financiële systemen binnen uw bedrijf.

Een groot voordeel van het gebruik van Excel is dat vrijwel iedere ondernemer het Microsoft Office pakket al aangeschaft heeft voor het gehele bedrijf, dus dat het optimaal gebruiken van dit pakket geen extra kosten met zich mee zal brengen. De mogelijkheden van Excel zijn zo goed als eindeloos binnen de administratie, omdat wij over de juiste kennis beschikken om de inzet ervan aan te passen aan de wens van de gebruiker, maar ook voldoet aan de eisen die uw financiële systeem stelt. Hiernaast kan Excel ook worden ingezet om u van rapportages te voorzien, zodat u exact de informatie krijgt die u wenst te zien.